Kylling og
kålsalat «Vietnam»
Allerede så
tidlig i uken har jeg fått min påfyll av asiatiske mat og er igjen svart
fornøyd. For ordens skyld, er jeg glad i norsk klassiker og, men det er noe med
den friske smak, farge og den perfekte balanse mellom søt og salt de er berømt
for i Østen. Nå jeg tenke meg om, jeg like faktisk al mat med unntak av ansjos.
Sild kan jeg også la være.
Jeg er opptatt
av kosthold for hele familie og utrykket – vi er det vi spiser – er en vesentlig
del av min vurderingen og planlegging av alle måltidene. Vi kan har kake og
spise det og, men alt i moderasjon.
Kake hadde
vi i går, og med det i bakhode laget jeg en lettere middag. Det var så god at
alle spiste to runde. Et ferdig kokt kylling, kinakål, gulrøtter og litt chili
blandet sammen med et dressing av lime, fiskesaus, sesamolje, sukker, salt og
deilig koriander. imiddag x 5d = 30m – mat matte. En intelligent hverdags middag
i 30 minutter.
It is early in the week, and I am happy again to have had my top up of
Asian food. Just for the record, I am fond of Norwegian classics too, but there
is something with the fresh taste, colour and the perfect balance between sweet
and sour that they are famous for in the far east. When I think about it, I
actually like all foods except anchovies. I can also leave pickled herring
alone.
I am conscious about nutrition for the whole family and the saying – you
are what you eat – is a deciding factor in my decision process and planning of
all meals. You can have your cake, and eat it too, but everything in
moderation. We did have cake yesterday, and with that in the back of my mind, I
made a lighter dinner. It was so good that we all went back for seconds. A
ready cooked chicken, Chinese cabbage, carrots and chili, mixed with a perfect
dressing of lime, fish sauce, sesame oil, sugar, salt, pepper and coriander. . imiddag
x 5d = 30m – food maths. An intelligent everyday dinner in 30 minutes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.