Kyllingfilet med tomat, oliven og kapers salsa
Det snø på fjellet. Natt til tirsdag gikk det ned i minus
grader, og nedbør bli til en dryss av hvit melis over alt. Det fortsatte i hele
dagen i går, og det ligger noe centimeter pulver på bakken nå. Det er fint, men
ikke det som var bestilt til potet ferie. Hva med bær plukking, lang turer,
mosjon, slitne benet og ryggsekk? Det bli byttet ut med inne kos, stearin lys
og enda mer mat å fordøyer. Middag måtte være en lettere valg da vi ikke fikk
den kalorier forbrenningen som var planlagt. Da bli det kyllingfilet med vil
ris og grønnsaks blanding. Salsa laget med hakkede fersk tomat, svart oliven,
kapers, sitron saft og salt var en lett og velsmakende saus til. Jeg må husker salsaen
som ville passe helt perfekt til hvit fisk også. Hele middagen bæret et preg av
Middelhavet – kun den hvite teppe var en påminnelse om den vinter som kommer.Mangler du inspirasjon, tid og kreft få å lager spennende middager? Min blogg handler om mat, inspirasjon, oppskrifter og råvarer på sitt beste nå. Jeg bor på Hjellestad i Bergen og dele tips om bruk av råvarene fra min egen hagen og det naturen by på rundt meg
onsdag 8. oktober 2014
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.