Gratinert Blomkål med litt mer
Jeg fikk denne oppskrift fra en venn i Amerika. De hadde
skryt så pass mye at jeg måtte prøve den også. Jeg var ikke skuffet. Blomkål er
en god grønnsaker og akkurat som en potet, kan brukes til alt egentlig. Denne
er et nydelig og saftig side rett som passer helt perfekt til en enkelt stekt
biff, lam eller kylling bryst. Kok blomkål first i vann. Stek bacon i
terninger. Kutt sjampinjong sopp i skiver og stek litt i bacon fett. Sopp kan
utelates hvis du har kresne barn. Den er like godt begge veier. Bland sammen
majones, rømme og litt raspet ost. Legg blomkål i en ild fast form, dryss over
bacon, sopp, og saus. Krydre med salt og pepper, hakket gressløk og rasp litt
mer ost på toppen. Stek i ovn 15 minutter mens du steke eller grille kjøtt.
Denne kan vi også beskrive som en imiddag x 5d = 30m. En intelligent hverdags middag
laget i 30 minutter.
Cauliflower Au Gratin with a little more
I was given this recipe from a friend in
America. They had recommended it so highly that I just had to try it for
myself. I was not disappointed. Cauliflower is a good vegetable and just like a
potato, can be used to everything really. This is a delicious and saucy side
dish, that perfectly accompanies a simple piece of steak, lamb or chicken.
First cook the cauliflower in water. Cut
bacon in small pieces and fry. Cut champignon mushrooms in slices and fry in
the bacon fat. You can leave out the mushrooms, if you have for example, fussy
children. It is just as good either way. Mix together mayonnaise, sour cream
and some grated cheese. Lay the cauliflower in an ovenproof dish, cover with
bacon, mushrooms and sauce. Add salt, pepper, chopped chives and a little more
grated cheese. Bake in the oven 15 minutes whilst you cook or grill the meat.
We can describe this as an imiddag x 5d = 30m. An intelligent every day meal
made in 30 minutes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.