Potet og purreløk suppe
Da er potet ferie over for denne gangen, og om et kort stund
forlater vi Fjellheimen og bli på vei tilbake til Bergen. Men før vi glemmer
helt, betydningen av høst ferie i Norge, tenkte jeg å dele en til potet
oppskrift med dere. Potet og purreløk var ikke den første suppe jeg ville hevet
meg på, men denne her kan du trygg servere til hverdagen og fest. Med et lite
forrett, eller god brød til, hvis du er glad i bakst, er den en måltid i seg
selv. Med kylling kraft, potet, purreløk, selleri, hvitløk, sjalottløk og crème
fraiche høres det enkelt ut. Men sett også inn en hakket rød chili uten frø for
en ekstra piff. Alt gjennom en stav mikser, et dryss med stekt bacon og er du
ferdig.Mangler du inspirasjon, tid og kreft få å lager spennende middager? Min blogg handler om mat, inspirasjon, oppskrifter og råvarer på sitt beste nå. Jeg bor på Hjellestad i Bergen og dele tips om bruk av råvarene fra min egen hagen og det naturen by på rundt meg
søndag 12. oktober 2014
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.