Egg Benedikt
Etter en nydelig sammentreff med gode venner i går kveld, og
sesongens første vilt middag, var det deilig med en rolig start på dagen. Jeg
har bursdag i dag, og mener jeg fortjener å bruke dagen som passer meg. Jeg ønsket
å begynner dagen med en av favorittene - Egg Benedikt og en flaske Champagne,
sammen min kjære mann og datter. Egg Benedikt bestille jeg mest oftest til
frokost på reise, enten med skinke eller spinat, men det er svart sjelden jeg
har laget det selv hjemme. Himmelsk.
Resten av dagen gå til baking av en sjokolade bursdags kake, og en god tur. Det
bli fårikål i kveld og gjengen har gledet seg til det.Mangler du inspirasjon, tid og kreft få å lager spennende middager? Min blogg handler om mat, inspirasjon, oppskrifter og råvarer på sitt beste nå. Jeg bor på Hjellestad i Bergen og dele tips om bruk av råvarene fra min egen hagen og det naturen by på rundt meg
fredag 10. oktober 2014
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.