lørdag 11. oktober 2014


Stekt laks med tropisk byggryn salat
Det var Fårikål til middag i går, men er det så spennende å skriver om? Det fleste elsker det og gleder seg til årets lam kommer på butikken. Den er utrolig godt, men alle kan det – det er verdens enkleste middag. Jeg må bare husker å sjekke vann mengde av og til. I dag skrever jeg heller om, en lett og sundt laks retter med byggryn. Kok byggryn i vann som ris. Stek laks i panne på begge sider. Pensle en side med Hoisin saus og legg til hvile med litt hakket rødløk, chili, ingefær og koriander blader under aluminiums folie. Kutt en avocado og mango i biter og bland sammen med hakket rødløk, chili, ingefær og koriander blader. Press saft fra en lime på salat, dryss med salt og pepper og tilsett byggryn og blande godt. Ferdig arbeid. En til imiddag x 5 d = 30m. Intelligent middag for en hverdag i 30 minutter.

 Salmon with tropical barley salad
It was lamb and cabbage for dinner last night, but is that so exciting to write about? Most of us love it and look forward to when the season’s lamb arrives in the shops. It is really good, but everyone can make it – it is the world’s easiest meal. I only need to remember to check the amount of water in the pan during the cooking. Today, I would rather write about a light and healthy salmon dish with barley. You cook the barley in water the same way as rice. Brown the salmon on both sides. Brush one side with Hoisin sauce and lay to rest with a little chopped red onion, chili, ginger and coriander leaves under aluminium foil. Cut an avocado and mango in small cubes and mix together with more chopped red onion, chili, ginger and coriander. Press over the juice from a lime, add salt, pepper and the barley and mix well. Finished. One more imiddag x 5d = 30m. An intelligent everyday dinner in 30 minutes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.