Vi er det vi spiser…i dag er jeg en kamskjell med søt potet
puré
Det er så helt sånt, vi er det vi spiser. Jeg er levende
bevis at alt gå i moderasjon. Jeg lager mat med alt som i utgangspunktet er
ikke bra - skikkelig smør og fløte, og jeg spiser sjokolade og drikke mye vin.
Jeg klarer å holde meg noe lunde i form for det, uten å bruke tid og penger på
treningsstudio. Men dagens oppskrift handle om enkelt, ferskt og sundt råvarer -
ofte det enkleste er det beste, fortest å tilberede og smaker best. Gjerne har
gjestene med deg på kjøkkenet og servere den appetitt vekke rett fra stekepanne,
som en lite «gulrøt» til resten av kveldens retter. Skrell et søt potet og kutt
i små biter sammen med en løk og tomat. Kok i vann med kylling kraft og kjør
gjennom et stav mikser til en fin mos. Levende kamskjell er alltid det beste
valg. Åpne og rense dem og stek i oliven olje fort til de er gylden. Pass at du
ikke koke de for mye. Servere kamskjell sammen med et skje søt potet mos og
hakket gressløk for en «wow» opplevelse.Mangler du inspirasjon, tid og kreft få å lager spennende middager? Min blogg handler om mat, inspirasjon, oppskrifter og råvarer på sitt beste nå. Jeg bor på Hjellestad i Bergen og dele tips om bruk av råvarene fra min egen hagen og det naturen by på rundt meg
onsdag 12. november 2014
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.