Peanøtt smør iskrem kake
Litt innflytelse i dag fra var venner i Amerika. Peanøtt
smør er ikke bare til barnets skiver. Har ikke du prøvde den på varm ristet
brød med smør og mye peanøtt smør at fingene bli klisset? Den er deilig god men
det er så mye som er god og det er bare 24 timer i hver dag. Denne dessert er
veldig enkelt å lager, men med et så spennende smak kunne like godt serveres
til gjestene. Enkelt kjeks for eksempel digestiv blandes sammen med smeltet
smør og presses ned i en pai form. Helt vanilje is, tynnes litt og blandes
sammen med en hel glass mykt peanøtt smør. Del peanøtt isen over pai og legg i
frysen. Mørk sjokolade smeltes i en vann bad og en lag deles over frossen
peanøtt is. Paien må stå ute minst 15 minutter på rom temperatur før servering,
og gjerne serveres med litt mer vanilje is og hvit sjokolade pynt. Lage det med
70% kakao, det er sunnere – i hvert fall det er min unnskyldning!
Peanut butter ice cream cake
A bit of influence from our friends in America.
Peanut butter is not just for the kid’s sandwiches. Have you tried it on warm
toasted bread with butter and so much peanut butter that your fingers get all
sticky? It is delicious, but there is so much that is good, and there is only
24 hours in a day. This dessert is really simple to make, however, with such an
exciting taste it could easily be served to guests. A simple biscuit base, for
example digestive biscuits and crushed together with melted butter and pressed
down in a pie form. Thaw normal vanilla ice cream a little and mix it together
with a jar of smooth peanut butter. Divide the peanut ice cream over the pie
base and put it back in the freezer. Melt dark chocolate in a double saucepan
and pour it over the frozen pie. The pie needs to stand at room temperature at
least 15 minutes before cutting and serving and gladly with a little more
vanilla ice cream and white chocolate for decoration. Make it with 70% cacao,
which is better for you – at least that is my excuse and I am sticking to it!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Trenger du oppskrifter, råd eller tips? Legg til kommentar.